Problemen met inschrijven?

Gesignaleerde problemen met de inschrijving en de (mogelijke) oplossingen.

• De hyperlink met het wachtwoord verstuurd via email doet het niet. Kopieer de link en zet deze in een andere browser. Waarschijnlijk is uw browserversie verouderd.

• Projectgegevens worden niet opgeslagen. Op het tabblad 'projectgegevens' moeten de verplichte velden onder 'Projectgegevens' en 'Gewenste inschrijving' zijn ingevuld, anders worden de ingevoerde gegevens niet opgeslagen. Niet ingevulde verplichte velden worden met een rood blokje aangegeven.

Foto's kunnen niet worden geuploaded via het tabblad 'foto's'. Let er op dat elke foto - van maximaal 8 Mb - een jpg-bestand is (en geen tif). Ook verdient RGB de voorkeur boven CMYK. Daarnaast zijn problemen bekend bij gebruik van oude versies van de browser Internet Explorer. Installeer de nieuwste versie van Internet Explorer of log in op een andere computer met een recente browserversie.

Foto's worden na het uploaden niet volledig getoond. Afhankelijk van het formaat van de foto past het beeld niet geheel in het beschikbare kader. De foto lijkt dan te zijn afgesneden. De foto is echter wel in het juiste formaat ontvangen, maar wordt op de website niet volledig afgebeeld.

• Tekeningen en pdf-bestanden worden niet opgeslagen. Wanneer het verplichte veld 'Naam bestand' leeg is, wordt het bestand niet bewaard. Geef daarom elk up te loaden pdf-bestand een korte, herkenbare naam (bijvoorbeeld: plattegrond of detail vakwerkspant).

Speciale bestanden worden niet opgeslagen. De website herkent extensies als ifc en niet. Zet ze daarom om naar pdf.

Chrome. De chrome-browser conflicteert om de een of andere reden met de module waarvan deze website gebruikt maakt. Stuur uw te uploaden bestanden dan met wetransfer naar marco@bouwenmetstaal.nl.

Vreemde tekens in bestandsnamen. Gebruik géén vreemde tekens in uw bestandsnamen, zoals @ # *. Deze worden niet herkend.