Projectgegevens

  • Locatie: Vinkeveen
  • Opdracht: W.H. van Iterson/C. Kieboom, Vinkeveen
  • Architectuur: W.H. van Iterson, Vinkeveen
  • Constructief ontwerp: Ingenieursgroep Romkes, Sint Nicolaasga
  • Uitvoering: Arkenbouw Post Marknesse , Marknesse
  • Staalconstructie: Holland Metaal , IJsselmuiden
klik op de foto voor het originele beeld
foto: W.H. van Iterson
foto: W.H. van Iterson
foto: W.H. van Iterson
foto: W.H. van Iterson
foto: W.H. van Iterson
foto: W.H. van Iterson
foto: W.H. van Iterson
foto: W.H. van Iterson
foto: W.H. van Iterson
foto: W.H. van Iterson
foto: W.H. van Iterson
foto: W.H. van Iterson
foto: W.H. van Iterson
foto: W.H. van Iterson
foto: W.H. van Iterson
foto: W.H. van Iterson
foto: W.H. van Iterson
foto: W.H. van Iterson
foto: W.H. van Iterson
foto: W.H. van Iterson
naar boven

De Nationale Staalprijs 2018 wordt mede mogelijk gemaakt door: